Bambalina i el circ

Una producció de Cia Recortable

Imatge de portada de l'espectacle Bambalina i el circ
https://mostracastello.com/arts-esceniques/bambalina-i-el-circ

Enllaç copiat al porta-retalls

  • Teatre
  • Per a tots els públics

Una entusiasta e ingenua payasa desplegará una carpa de circo copiando los antiguos números de circo de mujeres… La mujer barbuda, la maga enana, la elastic girl de goma o la domadora más valiente, aparecerán para dar risa y hacer participar al público de forma activa.

Companyia Cia Recortable

Un xou de
Cia Recortable

España

Cia Recortable està formada per l'actriu i pallassa Txetxe Folch. Ella participa amb altres compañias i projectes, treballant com a actriu, directora, organitzadora de festivals, etc. Així és ... Versàtil.

Els seus projectes professionals mes cridaners a destacar: des del 2003 com a pallassa d'hospital, per a Payasospital i en 2012 crea Hospitran, pallassos d'hospital a Fuerteventura, Canàries, sent la directora artística. Formant als pallassos, acudint a l'hospital i centres soci.sanitaris.

Directora artística del Festival Tran Tran 2016 i Festival ALPARC 2013/14/15.

Destaca també amb LA MORTIS, per la seva creació còmica tractant el tema del duel i la mort. un viatge emocional alliberador per a tod@s

A més comença el seu recorregut pedagògic del clown en 2003. En direcció ha treballat amb els seus espectacles i també amb Lluerna teatre, Mery Chey Band, Elvis i la Banda, Mister Jules de França, i uns altres..

En el seu camí personal destaca el seu naixement, en una família de 15 germans mes, tots creatius, bojos, inventors i artistes. I els seus dos fills, mestres de la vida.

Mostra Castelló © - Powered by YSZN Festivals