BatuCats

Una producció de Estranya Cia Teatre

Imatge de portada de l'espectacle BatuCats
https://mostracastello.com/arts-esceniques/batucats

Enllaç copiat al porta-retalls

  • Teatre
BatuCats és un espectacle de carrer itinerant que combina diferents tècniques d’animació, teatre, dansa i percussió amb música en directe, on els actors van sobre xanques, per a donar màxima visibilitat. La lluna està plena i aquesta colla de gats de carrer dansen sense parar al ritme dels tambors.
Companyia Estranya Cia Teatre

Un xou de
Estranya Cia Teatre

España

L'Estranya Companyia és un grup de gent amb inquietuds teatrals i pedagògiques, els seus membres són professionals de les arts escèniques i combinen aquest art amb la pedagogia, com ha professors en l'Escola de Teatre Comarcal i tallers per als més menuts en diferents poblacions de la Marina Alta. Naix amb l'objectiu de crear activitats teatrals, educatives i lúdiques, de qualitat per a tots els públics, cuidant al màxim les seues propostes. Les activitats són fruit de l'aprenentatge, del dinamisme i d'experiències compartides, rescatant clàssics de la literatura popular i tradicional, tant valenciana com d'arreu del món.

Dissenya activitats i crea obres de teatre que desperten l'interès pel món artístic i natural, teatre per a adults i per als més menuts, amb diferents formats, teatre infantil, cercaviles, animació, conta contes, teatre de sala per a adults, Match d'improvisació, actes i presentacions, tallers...

Portem els nostres espectacles arreu del territori nacional i més enllà, en 2015 vam ser premiats amb el Premi a la Millor Obra i Premi a la Millor Direcció en el 20º Festival Internacional de Teatre de Lobnia (Moscow) amb obra "Aniversario" de A. Chejov.

Mostra Castelló © - Powered by YSZN Festivals