El funeral. Oua Umplute

Una producció de Che y Moche

Veure vídeo
Imatge de portada de l'espectacle El funeral. Oua Umplute
https://mostracastello.com/arts-esceniques/el-funeral-oua-umplute

Enllaç copiat al porta-retalls

  • Teatre
  • Per a tots els públics
  • Durada: 1:45 h

EL FUNERAL. OUA UMPLUTE es presenta després d'una reeixida temporada a la Gran Via madrilenya, de festivals tan importants com el d'Edimburg, Aurillac, l'Havana, Kíev i nombroses gires nacionals i internacionals, i més de 1.000 representacions.

Un grup de músics zíngars que conviden el públic a celebrar el funeral del seu iaio Dimitri, una trama senzilla que ho convertirà tot en un embolic ple de situacions increïbles. Uns personatges explosius, el virtuosisme musical i la interacció amb el públic fan d'aquest funeral una increïble festa difícil d'oblidar.

Vídeo

Companyia Che y Moche

Un xou de
Che y Moche

Zaragoza, España

La Companyia Teatre Che i Moche amb el seu treball, sempre arriscat no escatima en esforç humà i tècnic, sent la seva premissa el rigor i la qualitat en el discurs artístic recolzat sempre en la diversitat dels llenguatges i disciplines de les Arts Escèniques.

Aconsegueix així productes interessants per a tot tipus de públic, i exportables no només a la resta del territori nacional sinó internacionalment, investigant per a això en el llenguatge universal de l'estètica.

Mostra Castelló © - Powered by YSZN Festivals