Klez 80 circus

Una producció de La Troupe Malabó

Veure vídeo
Imatge de portada de l'espectacle Klez 80 circus
https://mostracastello.com/arts-esceniques/klez-80-circus

Enllaç copiat al porta-retalls

  • Circ
  • Sense text
  • Per a tots els públics

KLEZ 80, una peculiar troupe de mossos de circ. Perduts després d'un llarg viatge, deambulen pels carrers, amb la seua carpa metàl·lica mòbil de quatre metres d'alçada amb trapezi; guiats pel mestre de cerimònies, Bufón, que en farà de les seues durant el recorregut a la recerca d'un públic, a fi de poder dur a terme la seua comesa, l'espectacle. 

Un circ itinerant molt particular, marcat pel ritme fusionat en directe de la música balcànica i instruments com el clarinet i el contrabaix elèctric amb música dels 80. El músic, situat sempre a la part superior, a dos metres d’alçada a la carpa mòbil.

Vídeo

Companyia La Troupe Malabó

Un xou de
La Troupe Malabó

Betxí, España

La Troupe Malabó en la actualidad, formada por Sergio Chaves y Marisa Ibáñez, se ha convertido en una de las pequeñas y habituales Compañías del panorama teatral, no solo de la Comunidad Valenciana, sino también del Estado Español, por su continua presencia en los eventos teatrales.

Su trayectoria ininterumpida desde el año 2000 así lo avalan.

LaTroupe Malabó se ha convertido en un referente en el mundo del Payaso, de la mano de su director Sergio Chaves; y eso es debido a su larga e incansable formación en este campo, con pedagogos tan reconocidos como Jesús Jara, Lluna Albert, Sergio Claramunt, el americano Mose cohen, o el archiconocido LeoBassi, entre otros muchos maestros.

Mostra Castelló © - Powered by YSZN Festivals