Les tres porquetes

Una producció de Xarop

Imatge de portada de l'espectacle Les tres porquetes
https://mostracastello.com/arts-esceniques/les-tres-porquetes

Enllaç copiat al porta-retalls

  • Teatre

Esta es la historia de tres cerditas a quien de repente las circunstancias las cambian la vida, ocurren acontecimientos desconocidos que las ponen a prueba. Ellas salen a buscar sus padres, emprenden un viaje por tierra y mar, Aprenden que las cosas a menudo no son fáciles y al final nos dejaron una gran lección "Solo nosotros podemos cambiar las cosas".

Companyia Xarop

Un xou de
Xarop

España

Treballem per la cultura teatral, desenvolupant iniciatives de creació, producció, gestió i difusió d'espectacles, festivals i esdeveniments a nivell nacional.

Els nostres objectius:

Potenciar la companyia XAROP TEATRE

Impulsar projectes teatrals a nivell nacional i internacional.

La nostra Companyia Xarop Teatre compta amb un ampli repertori d'espectacles de teatre i titelles, que promouen continguts emotius i artístics amb alt valor creatiu.

La nostra marxa s'inicia en 1999, formant a joves interessats i apassionats pel teatre a Castelló, consolidant un grup d'artistes i es conforma la companyia Xarop Teatre, companyia amb la qual realitzem diferents muntatges.

Actualment portem la direcció artística de diversos festivals dedicats al teatre i els titelles, tenim en repertori diverses propostes artístiques amb la nostra companyia per a públic familiar i realitzem esdeveniments de difusió cultural.

El nostre treball i trajectòria ens avalen.

Mostra Castelló © - Powered by YSZN Festivals