Llavor de llum

Una producció de Estranya Cia Teatre

Veure vídeo
Imatge de portada de l'espectacle Llavor de llum
https://mostracastello.com/arts-esceniques/llavor-de-llum

Enllaç copiat al porta-retalls

  • Teatre
  • Per a tots els públics

Aquest projecte neix dels diàlegs de l'educador i animador sociocultural Raimon Casals amb adolescents de 13 a 18 anys, sobre el país on vivim i el món on ens agradaria viure.

Diversos joves exposen els temes que més ens ocupen i preocupen: crisi, economia, educació, tecnologia, ecologia… Amb el contrast d'altres convidats més mediàtics com Claudio Naranjo, Arcadi Oliveres, Joan Antoni Melé, Teresa Forcades, entre altres persones que aporten valuosos punts de vista sobre alternatives viables per a la transformació i la construcció d'una societat més justa, feliç i sostenible.

El documental “Llavor de llum” és un projecte que pretén inspirar i acostar a joves, adults, educadors i famílies a compartir debats i accions col·lectives concretant la voluntat de construir entre tots un entorn i un món millor.

Vídeo

Companyia Estranya Cia Teatre

Un xou de
Estranya Cia Teatre

España

L'Estranya Companyia és un grup de gent amb inquietuds teatrals i pedagògiques, els seus membres són professionals de les arts escèniques i combinen aquest art amb la pedagogia, com ha professors en l'Escola de Teatre Comarcal i tallers per als més menuts en diferents poblacions de la Marina Alta. Naix amb l'objectiu de crear activitats teatrals, educatives i lúdiques, de qualitat per a tots els públics, cuidant al màxim les seues propostes. Les activitats són fruit de l'aprenentatge, del dinamisme i d'experiències compartides, rescatant clàssics de la literatura popular i tradicional, tant valenciana com d'arreu del món.

Dissenya activitats i crea obres de teatre que desperten l'interès pel món artístic i natural, teatre per a adults i per als més menuts, amb diferents formats, teatre infantil, cercaviles, animació, conta contes, teatre de sala per a adults, Match d'improvisació, actes i presentacions, tallers...

Portem els nostres espectacles arreu del territori nacional i més enllà, en 2015 vam ser premiats amb el Premi a la Millor Obra i Premi a la Millor Direcció en el 20º Festival Internacional de Teatre de Lobnia (Moscow) amb obra "Aniversario" de A. Chejov.

Mostra Castelló © - Powered by YSZN Festivals