Zoniaz

Imatge de portada de l'espectacle Zoniaz
https://mostracastello.com/concerts/zoniaz

Enllaç copiat al porta-retalls

Grup de Castelló de la Plana que naix el 2016 amb músics que provenen de diferents indrets, tant del món físic com del món musical. Inicialment, el seu propòsit era gaudir de la màgia del directe i actuar al festival anual Figuera Rock per a interpretar versions de l’artista francesa Zaz, però el grup va acabar convertint-se en una banda semipermanent. Van ampliar repertori, sempre dins d’uns paràmetres afrancesats, i van començar a rodar.

Tan malament no els va anar perquè van ser cridats per Benicàssim Pop per a formar part del disc Ellas.

La presentació del projecte va ser tot un esdeveniment al Teatre Municipal de Benicàssim i un viver de bons records per als components. Uns quants concerts més tard, l’Ajuntament de Castelló els va proposar participar en el Cicle de Primavera 2018. Aquest directe va ser un èxit de públic al Casino Antic de la capital de la província.

Els integrants del grup, liderats per la veu que dóna nom al projecte, Sonia Valero, amb Antonio Castellanos i Nacho Flors a la guitarra, Armando Jáuregui al baix i Josevi Zorrilla i Javier Besnard a la percussió, estaran, de ben segur, agraïts de rebre la vostra visita per tal d’escoltar una mena de musique légère. 

Bon appétit.

Mostra Castelló © - Powered by YSZN Festivals